Meer info over Robotmaaierpro

 

Robotmaaierpro is gegroeid uit Kempeneer W Machines, een bedrijf dat sinds 1954 gespecialiseerd is in tuinmachines.

shopDe filosofie van Kempeneer is er één van degelijk advies naar de eindklant en een uitstekende dienst na verkoop. Grote merken als TORO (sinds 1969), STIHL (sinds 1969), Sentar, Husqvarna, Iseki, Kärcher gaven dan ook blindelings hun vertrouwen om ze te vertegenwoordigen.
 
Gestart in het dorp van Dilbeek rechtover de kerk, werd eerst een vestiging geopend in 1959 langs de Ninoofsesteenweg, in 1988 werd op de huidige locatie in deelgemeente Itterbeek geopend. In 2016 werd de nieuwe toonzaal gebouwd en trokken we in een gloednieuw pand. Reeds in 1988 bij de opening stond er een eerste robotmaaier in de vitrine: de schildpad van Solar en robotics, de firma die later de patenten liet gebruiken door Husqvarna! Husqvarna bracht zijn eerste marktrijpe robotmaaiers op de markt in 1995.
 
Door de jaren heeft Kempeneer W Machines de nodige expertise opgebouwd om de verkoop, installatie, onderhoud en herstelling van uw robotmaaier vlekkeloos te laten verlopen.

Automower specialist

In 2016 behoort Kempeneer tot de beperkte kring van Automower-specialisten die honderden Automower-installaties lopende hebben. Een belangrijk onderdeel van het succes van de robot op uw terrein is de installatie: onze techniekers kennen de knepen van het vak om de installatie vlekkeloos uit te voeren, zij brengen de draad in met de beste draadlegmachine die er op de markt is: de draadlegmachine is batterij-aangedreven zodanig dat de snelheid perfect te regelen is, wat toelaat tot in de moeilijkste hoeken van uw gazon te komen.

Sinds 2 jaar sturen we onze honderden Automower-klanten telkens een uitnodiging voor het winter-onderhoud van hun robot, maar meteen voegen we ook een enquête-formulier bij om naar hun tevredenheid te vragen. Deze enquête houdt ons scherp voor de noden van onze klanten en bevestigt de uiterste tevredenheid omtrent het product Automower weer. De voldoening van zovele klanten die als commentaar geven dat ze gelukkig zijn dat de grasmaaikarwei perfect wordt opgelost met deze robot én de meest voorkomende opmerking: “mijn gazon is nooit zo mooi geweest als nu met onze Automower”.

Onze Missie

Ons doel is uw gazon er oogverblindend te laten uitzien en u te laten genieten van uw tuin zonder moeite!

 

 

GESPECIALISEERD ADVIES TER PLAATSE

INSTALLATIE

UITSTEKENDE SERVICE NAVERKOOP

Meer informatie nodig?

De Automower komt steevast als beste uit de vergelijkingstest met andere maaiers. Bekijk hier de resultaten van deze tests, of vraag een gratis demonstratie of demovideo aan. Daarnaast kan u hier ook de prijslijst downloaden of een analyse van uw tuin aanvragen. Zo kunnen wij u het meest geschikte toestel aanbevelen.

Vraag de demovideo aan

 • Maak kennis met Husqvarna
 • Ontdek het gamma
 • Meteen beschikbaar
Nu Aanvragen
Automower brochure 2018 versie 3

Ontdek de Brochure

 • Ontdek het Husqvarna Gamma
 • Ontdek de vele voordelen
 • Ontdek de accessoires
Nu Aanvragen
aanvraag

Vraag een GRATIS Demonstratie

 • Live demonstratie
 • Bekijk de automowers
 • Gratis advies
Nu Aanvragen
H360 0295 versie 2

Vraag een ANALYSE aan van uw tuin

 • Vind de geschikte maaier
 • Professioneel advies
 • Gratis en op maat
Nu Aanvragen

Contact informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Onze nieuwsbriefleden krijgen unieke aanbiedingen en waardevolle tips voor het onderhoud van een perfect gazon.

Schrijf je nu in